Anoia, 5
08790 - Gélida
BARCELONA
Tel.: 937 790 182 Fax: 937 792 059
Web: www.artiaigua.com
E-mail: artaigua@telefonica.net

ART I AIGUA, S.L., és una empresa dedicada en l'actualitat a la instal·ació i subministrament de fonts i sortidors.

Vint-i-cinc anys d'esperiència ens avalen en la creació i realització de fonts monumentals amb jocs d'aigua i llum, adptant-nos contínuament a l'evoloució de la tecnología, que ens permet oferir-li els serveis que ens servim incloure:

  • Estudi i projectes d'integració d'aigua i llum en edificis, parcs, jardins, urbanitzacions i qualsevol altre espai que necessiti un canvi d'imatge.

  • Realització de fonts monumentals amb combinacions d'aigua i llum.

  • Remodelació i reparació de tot tipus de fonts ja instal·lades.

  • Conservació i manteniment mitjançant contractes, de la font instal·lada garantint-li una llarga vida, poden-la gaudir sempre amb òptimes condicions de funcionament.

  • Venda i subministrament de tot tipus d'accesoris, bombes submergibles, projectors, boquilles, lones de PVC i dispòsits per a la relització de llacs artificials, filtres per l'equilibri biològic d'estanys amb peixos i plantes, així com conjunts per la decoració d'interiors a llars, oficines, hotels, etc.

  • Venda i distribució oficial de les marques OASE-Fontimat.

El nostre departament tècnic està preparat per a estudiar, assessorar i dissenyar qualsevol projecte o idea que vostè ens aporti.

També disposem de fonts i conjuns de lloguer per a fires, congresos, festes particulars, actes socials, etc.

Si està interessat en que li ampliem la informació, truqui per telèfon i sense cap compromís el nostre departament tècnic-comercial es posarà en contacte amb vostè i podrem concertar una visita.


Web: www.artiaigua.com

Accede al Buscador Comercial de Las Guías de Internet