CASA USHER - Col.leccionisme

DISCS i Memorabília, JOGUINES, objectes antics i COL.LECCIONS. POP i KITSCH dels 60.

Des de 1986 Casa Usher es dedica a la compra-venda de material de col.leccionisme, durant els primers 20 anys al carrer Aragó prop dels Encants i des de 2006 al Poble Nou. A Casa Usher hi podràs anar en Metro, que et deixarà a 30 mts de la botiga, i trobar-hi milers de discs de vinil de tots els estils i preus. Tenim LPs, EPs i singles de R&R i POP dels anys 60 i 70, OLDIES, seccions de BEATLES, MÚSICA ITALIANA, FRANCESA, BRASILERA, JAZZ i BANDES SONORES, també dediquem una secció als anys 80, especialment al POP ESPANYOL i al HEAVY.

Si busques MÚSICA CATALANA, ja sigui de la NOVA CANÇÓ , FOLK o ROCK CATALÀ, tens a la teva disposició centenars de vinils a 33 i 45 r.p.m. ben classificats, amb cubetes d´en SERRAT i d´en RAIMON, i una interessant selecció del prestigiós ROCK PROGRESSIU fet aquí a principis dels 70, així com algunes de les joies del JAZZ en vinil que ens va deixar el gran TETE MONTOLIU.

També hi ha material dels GRUPS ESPANYOLS que en els mateixos anys es van moure entre el FOLK i el PROGRESSIU i d´altres més propers al folklor tradicional, barrejats en aquest cas amb cantautors i músics de la CANÇÓ PROTESTA SUDAMERICANA de l´època.

Els amics de la MÚSICA CLÀSSICA sou ben rebuts, doncs dispossem d´una petita selecció, i si creus que no existeix cap botiga amb seccions de discs INFANTILS, de DICCIÓ, PUBLICITAT, del festival d´EUROVISION. de TEATRE i MUSIC-HALL vine a veure´ns. Inclús si et fa vergonya demanar per antics enregistraments d´HUMORISTES FREAKS… et deixarem remenar discretament entre les nostres cubetes trufades d´autèntiques "joies" de la discografia del KITSCH "tardofranquista". Si vols, ens pots enviar la teva LLISTA DE DISCS que cerques.

Per acompanyar els discs recopilem revistes i llibres musicals de l´època i tota la memorabília que podem trobar sobre els mites de la música popular, com ara postals, cartells, catalegs, partitures, ninots…

Si ets col.leccionista, mitòman o senzillament si t´agrada decorar casa teva amb objectes d´altres temps, t´oferim en quantitat més petita:

  • JOGUINES, de la llauna al plàstic, passant per les miniatures de ferro a 1/43 de DINKY i CORGI Toys, les més domèstiques de JOAL o PILEN, les de 1/86 de ANGUPLÀS, NOREV i EKO i alguns SCALEXTRIC. AUTÒMATES japonessos a piles, antics JOCS de taula, PROJECTORS infantils, amb l´inevitable NIC i les seves pel.licules. PERSONATGES del còmic, del cinema i TV, SOLDADETS, NINOS i … una vitrina amb naus, monstres i un exèrcit de ninotets de la saga de STAR WARS.

  • AMPOLLES antigues, principalment de CERVESA i REFRESCOS de fabricació estatal, també gots, sotagots, publicitat i "merchandising" d´aquestes marques. GERRES i PUBLICITAT de destil.leries de WHISKY, de COCA-COLA i altres. TXAPES, LLÀPISSOS I MAQUINETES

  • OBJECTES de línea POP, des de finals dels 50 fins a principis dels 70: TRANSISTORS, " PICK-UPS " i " COMEDISCOS ", SIFONS, ESTRIS DOMÈSTICS i tota mena de CURIOSITATS ANTIGUES I D´ÈPOCA.

  • I moltes altres coses que trobaràs a LA BOLA